Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
469.990 Ft (370.071 Ft + ÁFA)
Menny.:
Audiofil nyitott fejhallgató
Gyártó: Erzetich - Audio
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

Erzetich Mania V2021

469.990 Ft (370.071 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az Erzetich Mania V2021 a Phoboshoz hasonlóan a vintage darabok kivételes minőségére támaszkodik, biztosítva az erőt és a hosszú élettartamot. 

Ez időtlen stílussal és kortárs technológiával párosul. A Mania-ban megláthatja a hársfa gyönyörű természetét a kézzel készített csészékben. Az egyes Mania csészék párban történő megmunkálási folyamata lehetővé teszi a személyre szabott kézműves kialakítást a formához és az életkorhoz, intenzív odafigyeléssel és egyedi eredménnyel.

Ezek a fejhallgatók nem egyszerűen a stílus és az elegancia elemei. Úgy tervezték, hogy a zene és a hangminőség bennük "él". 

A csésze belső geometriája úgy van kialakítva, hogy maximális harmóniát teremtsen a titán bevonatú meghajtóval, egyenletes, részletgazdag és csábítóan meleg hangzást biztosítson.

A Mania V2021 sokoldalú fejhallgató. Hangjellemzőik alkalmassá teszik őket a zenei hangulat és tempó változtatására, lehetővé téve, hogy a lejátszási listája olyan változatos legyen, amennyire csak szeretné. A Mania egyedi karakterrel és gazdag eredménnyel rendelkező egyéniség a fejhallgatók között.

A V2021-gyel frissítettük a Maniát a dizájn frissítésével, CNC marású alumínium csészefedelekkel és szénszálas fejpánttal. A Mania V2018-hoz képest a basszus határozottabb és szabályozottabb, tisztább közép- és magas hangokkal.

Története:

Mint minden Erzetich audióbútor megalkotásakor, a Mania dinamizmusa is szigorú tesztelés során jött létre. Ez a folyamat – annak megállapítása, hogy mely meghajtók és azok kombinációi működnek a kívánt hangzás érdekében – egy felfedezőút volt. A tanulási folyamat rávilágított az egyes csészék geometriájának, anyagainak, kivitelezésének és hangolásának fontosságára.

A „Phobos” erős név ugyanolyan erős nevet követelt meg fiatalabb, karakteres nővére számára. A Mania vagy Manea a halottak istennőjét szimbolizálja a római és etruszk mitológiában, a görög mítoszban pedig az őrültséget megtestesítő vad szellemeket. A nyelv rátelepedett a „mániára”, amelynek gyökerei a gondolkodásban és az intenzíven emelkedett hangulat pszichológiájában gyökereznek.

A hangulat intenzitásának ez az esszenciája a Mania fejhallgató koncepciója. Úgy tervezték őket, hogy a lényegükben a megnövekedett tapasztalat áll – a megjelenéstől a hangzásig.

Gyártó oldala

Paraméterek

Típus félig nyitott, vezetékes, Over Ear
Impedancia 80 ohm
Érzékenység n.a.
Frekvencia átvitel n.a.
Hangszóró 50mm-es dinamikus, titán bevonattal
Súly 440 g
Kábel 2m 6.3 TRS csatlakozóval
Tartozékok tartózsák
Karakter Kiegyensúlyozott, enyhén sötét, mégis részletes
Jótállás 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére