Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Menny.:
Analóg fejhallgató erősítő ActivEQ-val a Sennheiser HD6xx/ HD650 fejhallgatókhoz
Gyártó: iFi
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

iFi ZEN CAN Signature 6XX

119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az eredeti ZEN CAN, a teljesen analóg fejhallgató erősítőnk, erős meghajtási képességével, kiegyensúlyozott áramköri kialakítással, feltűnően alacsony torzítási szinttel és sokoldalú hangosítással büszkélkedhet.

ZEN CAN Signature 6XX  ezt egy másik szintre emeli. Tovább javítja a hangminőséget a továbbfejlesztett áramkör kialakítással, miközben megőrzi a „normál” változat sokoldalú funkcióit, és valami különlegeset ad hozzá – egy egyedi EQ beállítást, amely pontosan a teljes frekvencia átviteli görbére van szabva, hogy a legtöbbet hozza ki a népszerű fejhallgató modellből.

Ez az új funkció, az úgynevezett ActivEQ , az aktív és passzív komponenseket ötvözi, hogy egy adott EQ-görbét hozzon létre, amely megfelel egy adott fejhallgatópárnak, analóg tartományban, további zaj vagy torzítás nélkül.

ZEN CAN Signature 6XX ActivEQ -val rendelkezik a „MassDrop Sennheiser HD 6XX-hez – egy népszerű, kiváló minőségű fejhallgató pár, amelyből eddig több mint 120 000 darabot adtak el, a Sennheiser HD 650 alapján, és kizárólag a Drop.com számára készült. Ezek a fejhallgatók a középkategóriás teljesítményük minőségéről híresek, de a mély- és magashang-tartományban vannak furcsaságok, amelyek a frekvencia-válasz méréseken is láthatók.

A „HD 6XX” gomb megnyomásakor a ZEN CAN Signature 6XX kalibrálja a jelét, hogy kiegészítse a fejhallgató válaszjellemzőit a teljes frekvenciatartományban, így a teljesítményét úgy szabja, hogy pontosan illeszkedjen a HD 6XX-hez, mint egy méretre készült öltöny. Különösen a 7 kHz-es magas és 500 Hz alatti mélyhangok enyhén megemelkednek. Sőt, ennek az ActivEQ- görbének az előnyei a Sennheiser HD 650-re is érvényesek, amely ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez a funkció be- és kikapcsolható. Az ActivEQ bekapcsolása nélkül a ZEN CAN Signature 6XX teljesítménye ügyesen kiegyensúlyozott, hogy a legtöbbet hozza ki a fejhallgatók és a fülbe helyezhető monitorok minden fajtájából.

A készülék négy erősítési beállítást tartalmaz 6 dB-es lépésekben (0dB, 6dB, 12dB és 18dB).

Ez lehetővé teszi, hogy az erősítő pontosan illeszkedjen a csatlakoztatott fejhallgatóhoz. Az egységes erősítés (0 dB) az érzékeny fülbe helyezhető monitorok alacsony zajszintjének biztosítására szolgál, míg a nagyobb erősítési beállítások a legtöbbet hozzák ki a keményebb fejhallgató-terhelésből, kiváló dinamikus fejteret biztosítva.

Az XSpace analóg feldolgozási mód kompenzálja a „fejen belüli lokalizáció” effektust, amely akkor fordulhat elő, ha fejhallgatóval olyan zenét hallgat, amelyet hangszórópárral kevertek. Kiszélesíti a fejhallgató hangterét tágasabb és hangszórószerűbb élményt nyújt.

ZEN CAN Signature 6XX áramköre kiegyensúlyozott, szimmetrikus dual-monó kialakítású – ez a topológia általában a csúcskategóriás fejhallgató-erősítők számára van fenntartva –, és számos kulcsfontosságú elem az iFi zászlóshajó fejhallgató-erősítőjéhez, a Pro-hoz kifejlesztett, különálló A osztályú áramkörből csordogált. Meg tudom csinálni.

A ZEN CAN Signature 6XX fejlesztéseivel összhangban a kulcsfontosságú összetevőket a teljesítmény fokozása érdekében frissítették , beleértve a Panasonic OS-CON és az Elna Silmic II kondenzátorok használatát.

Az erősítő bámulatos meghajtási képességet kínál: 1600 mW (7,2 V) teljesítményt ad le 32 ohmosra az egyvégű kimenetről, a 15 V+ feszültség pedig 300 ohmos vagy annál nagyobb terhelésnél elérhető a kiegyensúlyozott kimeneten keresztül, így biztosítva, hogy még az áramigényes sík fejhallgatót is elbírja. .

Az ultra alacsony torzítást, gazdag hangrészleteket, magával ragadó dinamikát és mindenféle fejhallgató könnyű meghajtását biztosító ZEN CAN Signature 6XX egy olyan készülék amellyel számolni kell.

Sztereó RCA és 3,5 mm-es egyvégű bemeneteket, valamint 4,4 mm-es kiegyensúlyozott bemenetet kínál. Egy 4,4 mm-es szimmetrikus kimenet is rendelkezésre áll a szimmetrikus bemenettel ellátott teljesítményerősítők csatlakoztatásához.

Két fejhallgató-kimenetet biztosít – egy 6,3 mm-es kimenetet a szabványos egyvégű csatlakozóval rendelkező fejhallgatókhoz (minden fejhallgatóval kompatibilis), és egy 4,4 mm-es kiegyensúlyozott kimenetet a kiegyensúlyozott csatlakozást kínáló fejhallgatókhoz.

Egyre több kiváló minőségű fejhallgató és fülbe helyezhető monitor érkezik ilyen felszereléssel, vagy lehetőséget ad a kábel leválasztására és a 4,4 mm-es Balanced csatlakozóra való bővítésre, és ez a kimenet a legtöbbet hozza ki belőlük (különösen ajánlott a nagy teljesítményű készülékekhez). impedanciás fejhallgató).

A ZEN CAN Signature 6XX kombinálható az új ZEN DAC Signature V2-vel.

Ezek a termékek megvásárolhatók külön-külön vagy speciális ZEN Signature 6XX Set-ként. A készletek tartalmaznak egy nagy teljesítményű 4,4 mm-es Balanced kábelt is az egységek összekapcsolásához.

Együtt használva a két ZEN Signature fantasztikus, asztali fejhallgató rendszert alkot digitális és analóg forrásokhoz egyaránt, tovább bővítve az iFi ZEN Signature sorozatának hírnevét, amely kivételes teljesítményt és sokoldalúságot biztosít figyelemre méltó áron.

Gyártó oldala

Paraméterek

Bemenetek RCA
4.4 mm Pentaconn (Balanced)
3.5mm TRS (SE)
Kimenetek 4.4mm Pentaconn (Balanced)
Gain 0 dB, +6 dB, +12 dB, +18 dB
THD+N (A-súlyozás) 0,0066% (BAL), 0,0058% (SE)
Kimeneti impedancia (HP) Balanced <2 Ohm
SE <1 Ohm
ZOUT Balanced 200 ohm
SNR 122 dB (BAL)
Dinamikus hatókör -122 dB (BAL)
Frekvenciaválasz (-3dB):10 Hz – 200 kHz
Funkció gomb 6XX adaptáció és/vagy XSpace
IMD 0,01%
Fejhallgató kimenetek 4.4mm Pentaconn (Balanced)
6.3mm TRS (SE)
Erő Maximális kimeneti teljesítmény (16 ohm) 3,0 V / 600 mW (BAL), 4,0 V / 1000 mW (SE)
Maximális kimeneti teljesítmény (300 ohm) 5,1 V / 756 mW (BAL), 7,6 V / 196 mW (SE)
Maximális kimeneti teljesítmény (600 ohm) 15,2 V / 385 mW (BAL), 7,6 V / 98 mW (SE)
Maximális energiafogyasztás 13 W / 2,6 A
Méretek 160 (szé) x 117 (mé) x 35 (ma) mm
Súly 850 g
Jótállás 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére