Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erzetich - Audio

A céget Blaz Erzetic alapította 2012-ben Szlovéniában azzal a céllal, hogy prémium minőségű, egyedi hangzást hozzon létre és készülékeiben egyesítse a formát a funkcióval. Termékeiben ez maximálisan megmutatkozik.

Blaz műszaki és zenei előképzettséggel is rendelkezik, zenészként négy albumot adott ki többek között saját kiadójával is. Stúdió hangmérnökként szerzett tapasztalatait így a tervezésben is kamatoztatja. Az elektronikai, akusztikai és tervezési ismereteit ötvözve képes megvalósítani saját céljait. Termékei a szakmai körökben is kedvező fogadtatásra találtak.

A felhasznált anyagok híven tükrözik Blaz természet iránti szeretetét. A mesterségesen öregített hársfa, a tartós fémalkatrészek teszik tartóssá, könnyen javíthatóvá ezáltal fenntarthatóvá termékeiket. Emellett nem használnak állati eredetű alapanyagokat.

A termékek tervezésekor az ember és a zene van az előtérben, nem pedig a mérőeszközök által mutatott értékek. A technológiát csak eszköznek tartja ennek eléréséhez. A zenének mindenekelőtt helyesen, kellemesen, élvezhetően kell szólnia, azt megfelelően tiszteletben tartani, rossz vagy átlagos készülékeken hallgatva az élmény nem teljesedhet ki - termékei megalkotását ezen gondolatok inspirálják. A kézműves tárgyaknak "lelke" van, a kivitelező ember energiáit hordozzák a művészet mezejére lépve. Ezért termékeinek gyártási folyamata inkább egy egyedi hangszer megalkotására, mintsem egy elektronikai berendezés előállításához hasonlít.

"Nincsenek illúzióim arról, hogy a csúcskategóriás fejhallgatórendszerek nem olyan népszerűek, mint kellene, de szeretem azt gondolni, hogy teszek azért, hogy meggyőzzem az embereket az ellenkezőjéről. És a tiszta zene szerelmesei mind egyetértenek velem."  - Blaz Erzetic

Rendezés:

Erzetich Thalia

249.990 Ft 199.990 Ft
50.000 Ft 20%
Raktáron

Erzetich Perfidus

399.990 Ft
Raktáron

Erzetich Mania V2024

479.990 Ft
Előrendelhető

Erzetich Phobos V2024

799.990 Ft
Előrendelhető

Erzetich Charybdis

1.199.990 Ft 1.099.990 Ft
100.000 Ft 8%
Raktáron

Erzetich Deimos V2023

1.599.990 Ft
Előrendelhető

Erzetich Scylla

2.399.990 Ft
Előrendelhető
Az oldal tetejére